20 Ağustos 2023 Pazar

LİMANDA DİP TEMİZLİĞİNİN 7.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Erdek Belediyesi, Bandırma Rotary Kulübü ve Erdek Spor Dalış Kulübü iş birliğiyle bu yıl 7.si düzenlenen Erdek limanı deniz temizliği gerçekleştirildi.
Erdek Belediyesi, Bandırma Rotary Kulübü ve Erdek Spor Dalış Kulübü iş birliğiyle bu yıl 7.si düzenlenen Erdek limanı deniz temizliği gerçekleştirildi.
Cumartesi günü çay bahçeleri önündeki limanda denize dalan dalgıçlar denize atılan atıkları kıyıya çıkarak az da olsa denizi temizlemeyi amaçladılar. 
Denizden bu sene de her sene olduğu gibi cam şişe, metal içecek kutuları, araba lastiği, balıkçı ağları ve sandalye çıkarıldı. 
Erdek Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Belediyemiz, Bandırma Rotary Kulübü ve Erdek Spor Dalış Kulübü tarafından ilçemiz limanında çevreyi koruma bilincini yaymak amacı ile gönüllü katılımlı su altı temizliği etkinliği gerçekleştirildi.  Her sene bu dönemlerde dalgıçlarımız ile birlikte deniz dip temizliği etkinliği gerçekleştirilmektedir. Fakat kirlilik her sene artmaktadır. Aldığımız her nefesten birini denizlerimizden sağladığımızı unutmayalım. Kirlilik bu oranda artmaya devam ederse denizlerimizde deniz canlılarından çok, plastikler ve çöp olacak. Yaşanabilir bir dünya için, denizlerimizi temiz tutalım." denildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.