31 Ağustos 2023 Perşembe

KAPIDAĞ LOGO TASARIM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Erdek Genç İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Kapıdağ Logo Tasarım Yarışması sonuçlandı.
Erdek Genç İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Kapıdağ Logo Tasarım Yarışması sonuçlandı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğiyle Erdek Genç İş İnsanları Derneği (ERGİAD) tarafından düzenlenen 'Kapıdağ Kimliğini Arıyor?' isimli ödüllü logo tasarım yarışması jüri toplantısı Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Yanık, Erdek Ticaret Odası temsilcileri, Erdek Mimarlar Odası temsilciliği ve jüri üyelerinin katılımıyla 21 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirildi. İlgili toplantıda 111 tasarım arasından ödüle değer görülen eserler belirlendi.
Birincilik Ödülü: Gökhan Koç
İkincilik Ödülü: Hilmi Ege Soylu
Üçüncülük Ödülü: Emre Yetimoğlu
Mansiyon Ödülü: Remiz F. Akın
Mansiyon Ödülü: Yaşar Kaan Soyalp
Mansiyon Ödülü: Ömer Bahir Kabil 

Rumuzları belirtilen logo tasarımları 28 Ağustos 2023 tarihinde ergiad.com web sitesinde yayınlandı. 4 Eylül 2023 tarihine kadar askıda kalacak. Askı süresince dereceye giren logo tasarımlarından daha önce herhangi bir şekilde tasarlanmış bir logodan görsel olarak intihal, direkt alıntı veya aşırı benzerlik konusunda itiraz olması durumunda benzerliklerin açıkça görüleceği görseller ile görsellerin nereden alındığını belirten web bağlantılarının bildirilmesi durumunda ödül iptal edilecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.