31 Temmuz 2023 Pazartesi

KAVGADA FENALAŞAN ADAM VEFAT ETTİ

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi çıkan kavgada fenalaşan bir kişi hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz Cumartesi gecesi çıkan kavgada fenalaşan bir kişi hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz Cumartesi gecesi saat 23.00'te Erdek-Bandırma alt yolunda faaliyet gösteren Cumhuriyet Camping'de çıkan bıçaklı kavgada fenalaşan Cumhuriyet Camping işletmecisi Regaip Şahbudak kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, B.A. ve Y.Ç. isimli şahıslar ile Cumhuriyet Camping işletmecisi Regaip Şahbudak arasında başlayan tartışma kısa süre içinde bıçaklı kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga esnasında kalp krizi geçirerek fenalaşan Regaip Şahbudak olay yerine çağrılan ambulans ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda başka ölü ve yaralı olmadığı öğrenildi. Olay sonrası adliyeye çıkarılan B.A. ve Y.Ç. şahıslarından biri serbest diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken hayatını kaybeden Gönen Arama Kurtarma Ekibi (GÖNDAK) kurucularından "Ateş" lakaplı Regaip Şahbudak'ın cenazesi dün ikindi namazına müteakip Gönen'de toprağa verildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.