28 Temmuz 2023 Cuma

ERDEKLİ ANTRENÖR GAZİANTEP BASKETBOLU ÇALIŞTIRACAK

Erdekli antrenör Ali Yıldırım, Gaziantepspor Basketbol Kulübü'nü çalıştıracak.
Erdekli antrenör Ali Yıldırım, Gaziantepspor Basketbol Kulübü'nü çalıştıracak.
U-18 Milli Takım Başantrenörü ve aynı zamanda Gaziantepspor Basketbol Kulübü'nde 3 yıldır alt yapı sorumlusu olarak görev yapan Erdekli antrenör Ali Yıldırım, 2023-2024 sezonunda Gaziantep Basketbol A takımının baş antrenörlük görevine getirildi. 

Antrenörlük kariyerine 2005 yılında Banvit altyapısında başlayan, aynı organizasyonun çatısı altında Bandırma Kırmızı takımının teknik ekibinde de görevlerde bulunmuş, son iki sezonda altyapı sorumluluğu görevi de yürüten Ali Yıldırım altyapıda birçok başarılara imza atmış ve birçok üst düzey oyuncunun yetişmesinde büyük emekler vermiştir. Kariyerinde 2015 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3'üncülüğü ve 2016 yılında Dünya Şampiyonası'nda dünya 2'nciliği ile podyuma çıkma başarısı gösteren alt yapı milli takımlarımızın da teknik ekibinde görev almıştır. Ali Yıldırım, evli ve bir çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.