7 Haziran 2023 Çarşamba

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Haziran ayı olağan meclis toplantısında 3 gündem, 2 ek gündem maddesi görüşüldü.
Haziran ayı olağan meclis toplantısında 3 gündem, 2 ek gündem maddesi görüşüldü.
Erdek Belediyesi meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında gerçekleşen toplantıya CHP Meclis Üyesi Canan Kırdar mazereti nedeniyle katılmadı.
1. gündem maddesinde Afet İşleri Müdürlüğü ihdası oy birliğiyle kabul edildi. 
2. gündem maddesinde Hacı Ömer Çarşı Cami ile Havuzlu Meydan arasında bulunan ve Mekansal Adres Kayıt Sistemi'nde yapılan değişiklik ile Hamit Nural Caddesi'ne dönüştürülen Yalı Mahallesi ve Halitpaşa Mahallesi üzerinden geçen caddenin isminin Cumhuriyet Caddesi olarak değiştirilmesi, Cumhuriyet Meydanı'nın adının Erdek Cumhuriyet Meydanı olarak değiştirilmesi ve Çeltikçi Mahalle sınırından Düzler Bölgesi trafik ışıklarına kadar olan Bandırma-Erdek üst yolunun Mekansal Adres Kayıt Sistemi'nde Çeltikçi/1 Caddesi ve yolun devamı olan Zeytinli Mahallesi Arif Kalıpsızoğlu/9 Sokak'ın isminin Hamit Nural Caddesi olarak değiştirilmesi konuları oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi. 
3. gündem maddesinde depremzede kadın ve çocuklar hakkında yapılacak olan çalışmanın daha fazla inceleme yapılabilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna ek süre verildi.
1. ek gündem maddesinde arazi taşıtının bütün masraflarının Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nca karşılanmak üzere Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
2. ek gündem maddesinde roman vatandaşlarla ilgili yapılacak olan çalışmanın daha fazla inceleme yapılabilmesi için Kadın ve Aile Komisyonuna ek süre verildi.
Bir dahaki meclis toplantısının 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 16.00'da yapılmasına karar verildi.
Oğulcan Bölükbaşı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.