21 Mayıs 2023 Pazar

TRİATLONUN İKİNCİ ETABI OCAKLAR'DA YAPILDI

Balıkesir Triathl10 Cup'ın ikinci etabı olan aquatlon Ocaklar'da yapıldı.Balıkesir Triathl10 Cup'ın ikinci etabı olan aquatlon Ocaklar'da yapıldı.
Balıkesir İl Tertip Kurulu 2023 faaliyet programında yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Türkiye Triatlon Federasyonu'nun katkılarıyla Balıkesir Triathl10 Cup'ın ikinci etabı olan aquatlon 20-21 Mayıs tarihinde Ocaklar Mahallesi'nde yapıldı. 
29-30 Nisan'da Bigadiç'te ilk etap olan duatlonun yapılmasının ardından 20-21 Mayıs tarihlerinde Ocaklar'da saat 10.00'da başlayan aquatlon etabında kadın ve erkek olarak M1, M2, M3, yıldız, genç, 20-36 yaş, 37+yaş, paratriatlet, kadınlar kulüp klasmanı ve erkekler kulüp klasmanı kategorisinde yarışıldı. Dereceye girenlere 4 bin TL ile 500 TL arasında değişen para ödülleri verildi. 
Aquatlon etabına ve ödül törenine Balıkesir AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Başkanı Burhan Karışık, İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
Triatlonun üçüncü etabı 1-2 Temmuz'da Gömeç'te yapılacak.
Adem Halat









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.