16 Mayıs 2023 Salı

BALIKESİR VE İLÇELERİNE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Balıkesir'in merkez, doğu ve kuzey ilçelerine kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Balıkesir merkez, doğu ve kuzey ilçelerine kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece Balıkesir genelinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın sabah saatlerine kadar Balıkesir'in merkez ve çevresi ile kuzey ve doğu kesimlerinde (Balıkesir merkez, Balya, Bandırma, Gönen, Manyas, Erdek, Marmara Adası, Susurluk, Sındırgı, Dursunbey, Bigadiç, Kepsut, İvrindi, Savaştepe) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.
Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgâr, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

Başlama Zamanı: 16 Mayıs 2023 23:00 
Bitiş Zamanı:        17 Mayıs 2023 06:00 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.