10 Nisan 2023 Pazartesi

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAN ERDEKLİ ADAYLAR

26 parti Yüksek Seçim Kurulu'na listeleri teslim etti. Siyasi partiler milletvekili adaylarını açıkladı. Balıkesir milletvekilleri arasında Erdekli 3 isim de var. İşte o isimler...
26 parti Yüksek Seçim Kurulu'na listeleri teslim etti ve milletvekili adaylarını açıkladı. Balıkesir milletvekilleri arasında Erdekli 3 isim de var. İşte o isimler...
14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde siyasi partiler milletvekili adaylarını belirledi. Tüm partiler dün 17.00'ye kadar listelerini YSK'ya teslim etti. 9 milletvekilinin çıkacağı Balıkesir'de 3 farklı siyasi partiden Erdekli 3 isim milletvekili adayı oldu.
İş adamı Abdullah Sarbay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den 4. sıradan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Erdek İlçe Başkanı Ali Öksüz, Balıkesir'de partisi BBP'den 2. sıradan, Zafer Partisi Erdek İlçe Başkanı Barış Gagit de partisi Zafer Partisi'nden Balıkesir'de 7. sıradan aday gösterildi.
Adaylık adaylık sürecinde Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nden Balıkesir milletvekili için aday adaylığı başvurusunda bulunan DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, DEVA'nın CHP listesinde girmesiyle birlikte listede yer almadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.