8 Kasım 2022 Salı

KOCAELİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ŞEKER'DEN ERDEK'E ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Erdek'te bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Erdek'te bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.
AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlemiş olduğu "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı için ilçemize gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Erdek'te bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.
Erdek programına AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı'nı ziyaretle başlayan Şeker, ardından ilçe merkezindeki çarşı esnafları, S.S.162 Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, Ticaret Odası, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Derneği ile devam etti.
Ziyaret programını Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve parti yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren Milletvekili İlyas Şeker; "AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında bugün Erdek'teyiz. AK Parti Erdek İlçe Başkanlığımızda dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek, yapmış oldukları çalışmaları değerlendirip, fikir alışverişinde bulunduk. Erdek'te vatandaşlarımızla sohbet edip, kendilerine Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Erdek ilçemizde vatandaşlarımızın ana geçim kaynaklarından olan zeytinin bölgedeki en büyük temsilcisi Marmarabirlik'e bağlı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'ni ve Erdek Ticaret Odası'nı ziyaret edip yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Erdek'teki ziyaretlerimize Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği'ndeki kardeşlerimizle bir araya geldik. AK Parti olarak, 2005 yılında çıkardığımız Engelliler Kanunu ile eğitimden bakıma, istihdamdan ayrımcılığın önlenmesine kadar engellileri ilgilendiren pek çok konuda tarihi nitelikte adımlar attık. 2010 yılında yapılan anayasa değişikliğiyle daha da ileriye giderek engellilere yönelik pozitif ayrımcılığı anayasal güvence altına aldık. Ardından Erdek'te gerçekleştirdiğimiz programlarla gündeme dair değerlendirmelerde bulunduk." dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.