7 Eylül 2022 Çarşamba

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Erdek Belediye Meclisi Eylül ayı oturumu yapıldı.
Erdek Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında düzenlenen toplantıda tüm meclis üyeleri hazır bulunurken 6 gündem, 1 ek gündem maddesi görüşüldü.
1. gündem maddesinde görüşülen mimari projelerde yer alan bodrum katlardaki dolgu alanların kullanımı konusu için İmar Komisyonu'na ek süre verildi.
2. gündem maddesinde görüşülen mülkiyeti Erdek Belediyesi'ne ait Alaattin Mahallesi 374 ada 2 parselin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi konusu için oy birliğiyle komisyona ek süre verildi.
3. gündem maddesinde görüşülen Erdek Belediyesi Bağımsız Atık Toplayıcıları Usul ve Esasları yönetmeliği ile ilgili, halk dilinde hurdacı olarak tabir edilen bağımsız atık toplayanlara kart verilerek saat 08.30-20.00 arası atık toplamalarına ve bu kişilerin sıfır atık yönetim sistemine eklenmesi oy birliğiyle kabul edildi.
4. gündem maddesinde görüşülen yağmur suyu toplama sistemi konusu oy birliğiyle karar verildi.
5. gündem maddesinde görüşülen ve 40 milyon TL olan ek bütçe giderine oy birliğiyle karar verildi.
6. gündem maddesinde görüşülen 01.06.2022 kararlı ve 67 sayılı mülkiyeti hazineye ait Alaattin Mahallesi'nde bulunan eğitim alanına sağlık tesisi yapılması kararının iptaline oy birliğiyle kabul edildi.
Ek gündem maddesinde ise AK Parti Meclis Üyesi Çisem Tanrıöver Özhuy'un verdiği ilçenin marka değerini arttırma ve turizm vakfının kurulması konusu görüşüldü. Başkan Karışık ise içinde esnafın da bulunduğu bir kent konseyi kurulmasını söyleyerek ek gündem maddesini bu şekilde değiştirerek oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonu'na havale edildi. 
Oğulcan Bölükbaşı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.