8 Eylül 2022 Perşembe

BAŞKAN KARIŞIK'A ÖDÜLÜ TESLİM EDİLDİ

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, Türkiye’nin başarılı belediye başkanlarının belirlendiği anket sonuçlarına göre almaya layık görüldüğü ödülü dün kendisine teslim edildi.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, Türkiye’nin başarılı belediye başkanlarının belirlendiği anket sonuçlarına göre almaya layık görüldüğü ödülü dün kendisine teslim edildi.
Belediye Başkanı Burhan Karışık, Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan ve sadece halkın oy verdiği Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il ve ilçe  belediye başkanlarının belirlendiği anket sonuçlarına göre ödül almaya layık görülmüştü. 19 Ağustos 2022 tarihinde Kayseri'de gerçekleşen Kent & Başkan Dergisi 2022 ödül törenine yoğun programı nedeni ile katılamayan Belediye Başkanı Karışık, dün ödülünü Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Genel Başkanı ve Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel'in elinden aldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.