13 Haziran 2022 Pazartesi

BANDIRMA KUŞCENNETİ FESTİVALİ SONA ERDİ

31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Festivali sona erdi.
31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Festivali sona erdi.
Festivalin son gününde çocuklar, "Robin Hood-Kralın Dönüşü" oyunuyla büyülü bir yolculuğa çıktı. Çocuklar oyunu büyük bir heyecanla, gözlerini kırpmadan takip etti.
Ardından geri dönüşüm malzemeleriyle gerçekleştirilen kuş yuvası, ağaçlara kuş süsü ve kuş yemliği atölyeleriyle çocuklar doğayla bütünleşti. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle birlikte çocuklara doğa bilinci aşılandı ve atık madde kullanımıyla konusunda bilinçlendirildi. Çocuklar hem eğlendiler hem de atık ve geri dönüşüm maddelerinin önemini kavradılar.
Günün devamında "Türkiye ve Dünya'da İklim Krizi" panelinde TBMM Çevre Komisyon Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan ve TBMM Çevre Komisyon Üyesi İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı, Barış Manço Kültür Merkezi'nde çok kıymetli bilgiler verdi. Çevre temalı önemli panele İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Türkiye'de ve Dünya'da küresel ısınma, iklim değişikliği ve bu konularda almamız gereken önlemler hakkında konuşuldu. 
Festival dün gece ünlü sanatçı Hakan Altun konseriyle son buldu. Konsere katılanlar Altun'un söylediği her şarkıya eşlik etti.
Konser öncesi emeği geçen herkese Bandırma Belediyesi tarafından plaket takdim edildi.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.