22 Mayıs 2022 Pazar

BAŞKAN KARIŞIK, 'ŞEHRİN SESİ'NE KONUŞTU

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, TV8 İnt'te yayınlanan Şehrin Sesi programına röportaj verdi.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, TV8 İnt'te yayınlanan Şehrin Sesi programına röportaj verdi.
21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de yeni bölümü yayınlanan Şehrin Sesi programının bu bölümünde Bursa, Bandırma, Gönen'deki kuruluşlara mikrofon uzatıldı. Erdek'te mikrofon uzatılan kişi ise Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'tı.
Kendisinden kısaca bahseden Burhan Karışık, Erdek'le ilgili gerçekleştirilmeye devam eden projelerden ve gerçekleştirmek istediği projelerden bahsetti.
Karışık, "Hibe desteği ile kültür merkezimizi bitirmek ve 15 yıl önce yapılan biri 300, biri 180 yatlık yat limanı projemiz var. Bunlara hibe desteği bekliyoruz. Maliyetleri yüksek olduğu için devletimizin bunu ele almasını istiyoruz." dedi.
Karışık, kadın ve aile ile ilgili yapılan çalışmalara ise "Erdek'te kadınların kurduğu Bereketli Eller Kadın Kooperatifi var. Erdek'te Ballıpınar Mahallesi'nde üretilen kırmızı soğan var. Bu soğan, Türkiye'de bir tek Kapıdağ'da üretiliyor. Bizim mor soğanımız coğrafi işaretlidir. Bu bölgede ikinci bir kooperatif daha kuruldu onlar da bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kadınlarımızın kendi evlerinde yaptığı el işlerini yapıp sattığı stantlarımız da bulunuyor." ifadelerini kullandı.
Programda zaman zaman Erdek'ten görüntüler de yer aldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.