6 Aralık 2021 Pazartesi

TEDAVİ GÖREN ÖĞRENCİYE DESTEK OLDULAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanlığı ilçemizde kanser tedavisi gören bir öğrenciye destek olmak için kermes düzenledi.
İlçemiz Karşıyaka Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören ancak kemik kanseri  tedavisi nedeniyle iki yıldır eğitimine ara veren 16 yaşındaki bir öğrenci için Pazar günü (dün) saat 11:00-17:00 arası Erdek Belediyesi Artaki Marina Restoran'ın bahçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Kadın Kolları tarafından yiyecek kermesi düzenlendi. 
Konu hakkında açıklama yapan CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, "Biliyorsunuz adını anmak istemediğimiz bu hastalık hastayı da ailelerini de maddi manevi çok yıpratıyor ve tüm yaşantılarını etkiliyor. Bizler de sizlerin sayesinde biraz olsun maddi olarak Tunç Ailesi'ne destek olabilirsek ne mutlu bizlere. Evinizde yapacağınız bir kek, bir kurabiye veya bir börek çocuğumuz için çok önemli. İster standımızdan alışveriş yapın, ister evinizde yaparak satışımıza destek olun. Ama şunu bilin ki bir çocuğumuzun daha yüzünü güldüreceğiz." dedi.
Standa çok sayıda Erdekli'nin yanı sıra geçmiş dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık da destek oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.