3 Aralık 2021 Cuma

ENGEL-DER'İ ZİYARET ETTİLER

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Derneği'ni ziyaret ettiler.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Derneği'ni (ENGEL-DER ERDEK) ziyaret ettiler.
Derneği ilk olarak Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu ve Kızılay İlçe Başkanı Mustafa Kırgöz ziyaret etti.
Ardından Belediye Başkanı Burhan Karışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek İlçe yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Çolak, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Derneği'ni (ENGEL-DER ERDEK) ve Erdek Belediyesi'ne ait ek hizmet binasında eğitim gören özel bireyleri ziyaret ederek günlerini kutladılar. 
Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerin ardından özel bireylerin istekleri doğrultusunda, Kaymakam Atasoy ve Belediye Başkanı Karışık, gerekli talimatları ilgili birimlere aktardı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.