16 Aralık 2021 Perşembe

MARMARABİRLİK'TEN KİLOGRAM BAŞINA 1 TL PRİM DESTEĞİ

Marmarabirlik, alımların başlamasından itibaren ortakların verdiği ve bundan sonra vereceği Gemlik tipi sofralık ve yağlık ürüne kilogram başına 1 lira prim desteğinde bulunacak.
Marmarabirlik tarafından alımların başlamasından itibaren ortakların verdiği ve bundan sonra vereceği Gemlik tipi sofralık ve yağlık ürüne kilogram başına 1 lira prim desteğinde bulunacağı açıklandı.
Yapılan açıklamada, "Son günlerde döviz kur farkından kaynaklı yaşanan ekonomik gelişmeler üzerine Marmarabirlik Yönetim Kurulu, iş yılının 2. ayında yapmış olduğu 4 sayılı toplantısında, ortakların aidiyet duygusunu artırmak ve ürün teslim ederek kooperatiflerine sahip çıkan ortaklara prim desteği verme kararı aldı. Buna göre, ortaklar 2021/2022 iş yılı ürün alım kampanyasında, bugüne kadar verdiği ve vereceği Gemlik tipi sofralık ve yağlık her kg ürün için, kilogram başına 1 TL prim desteği alacak. Ürün bedeli ödemelerinde aksaklık yaşanmaması için daha önce açıklanan mevcut ödeme takvimi sona erdikten hemen sonra prim desteği ödemeleri ortakların hesabına yatırılacaktır." denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.