4 Ağustos 2021 Çarşamba

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI'NDA YENİ KARARLAR ALINDI

Erdek Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık başkanlığında yapılan meclis toplantısında Nimet Kalafat izinli olduğu gerekçesiyle katılmadı.
Toplantıda 3 gündem maddesi görüşüldü. Toplantı başında AK Partili Çisem Tanrıöver Özhuy ve Huri Güven ile İYİ Partili İbrahim İlhan ve Murat Çolak'ın verdiği önergenin ek gündem maddesi olarak görüşülmesine oy birliğiyle karar verildi.
İlk gündem maddesinde, Karşıyaka-Tatlısu İlave Revizyon-Islah Uygulama İmar Planları'nın komisyonun hazırladığı notların uygun olduğu oy birliğiyle kabul edildi.
İkinci gündem maddesinde Ocaklar Mahallesi'nde kurulan pazar yerinin Demirci Ahmet Sokak, Hasan Songür Sokak, Mercan Sokak, 1. Aralık Sokak ve Borazan Mehmet Sokak'ta da kurulması için pazar yerinin genişletilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Üçüncü gündem maddesinde 2021 yılı gelirler tarifesinde bulunan spor salonu fitness'ın sivil günlük 20 TL, aylık 150 TL, öğrenci ise 15 TL, aylık 100 TL, saunanın günlük 40 TL, pilatesin aylık 100 TL, halı sahanın bir saatliğinin 180 TL olması oy birliğiyle kabul edildi.
İlk ek gündem maddesinde otel esnafından alınan şezlong, şemsiye ve işgaliye tahakkukunun Eylül ayına kadar ertelenmesi konusu görüşüldü. Belediye Başkanı Burhan Karışık, tahakkukların girildiğini belirterek iptal edilemeyeceğini söyledi. 
İkinci ek gündem maddesinde Karşıyaka'da çay bahçelerinin olduğu toprak zeminin taş döşenerek peyzaj düzenlemesinin yapılması, Atatürk büstünün çevresinin düzenlenmesi, kanalizasyonla ilgili sorunların giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılması, Tatlısu'da çay bahçeleri sorununun çözülmesi, Tatlısu okulu bahçesinin çöp haline gelmekten kurtarılması, Turanlar Mahallesi'nde Kirazlı Manastır koyunda yeterli çöp konteynerinin bulunmaması, Ocaklar Mahallesi'nde çöplerin yemek saatinde alınması ve çöp arabasından akan pis sular için önlem alınması konuları görüşüldü.
Oğulcan Bölükbaşı


Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.