3 Ağustos 2021 Salı

BANDIRMA BELEDİYESİ'NDEN YARDIM KAMPANYASI

Bandırma Belediyesi yangın felaketinden etkilenen bölgelerdeki vatandaşlar için yardım kampanyası düzenledi.
Bandırma Belediyesi tarafından yangın felaketinden etkilenen bölgelerdeki vatandaşlar için yardım kampanyası düzenledi.
Açıklanan ihtiyaç listesinde iş malzemeleri olarak baret, iş gözlüğü, dalgıç pompası, tepe lambası, el feneri, pompalı testere, karbon filtreli maske, ısıya dayanıklı eldiven, pantolon, ayakkabı, ceket, ısı pantolonu, yangın söndürme köpüğü,  yangına yaklaşma elbisesi (nomeks), kazma, tırmık, kürek, telsiz, megafon, kalem pil, çadır ve göz damlası; ev kurulum malzemeleri olarak ise bay/bayan tişört, bay/bayan pantolon, tencere, tabak, kaşık-çatal-bıçak seti, ev tekstil ürünleri (çarşaf-yastık-yastık kılıfı-battaniye-banyo havlusu), çaydanlık, çaycı ve beyaz eşyanın (buzdolabı, çamaşır makinesi, ocak) 6 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar Tunç Başaran Kültür Merkezi'ne getirilmesi istendi.
Getirilecek tüm tekstil ve ev kurulum malzemelerinin kullanılmamış olması gerekiyor. Getirilen malzemeler 6 Ağustos tarihinden sonra yangın bölgesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.