3 Nisan 2021 Cumartesi

ZEYTİNLİ MAHALLESİ VE 5 KIRSAL MAHALLEDE HANE KARANTİNASI

İlçemiz merkez Zeytinli Mahallesi ve kırsal mahalleler Ormanlı, Turan, İlhan, Tatlısu ve Harmanlı'da vaka ve temaslı sayısının artması üzerine bazı hanelerin hane karantinasına alınmasına karar verildi.
 Erdek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy başkanlığında  toplanarak Covid-19 vaka ve temaslı sayılarının giderek artması sebebi ile ilçemiz Ormanlı, Turan, İlhan, Tatlısu ve Harmanlı Mahalleleri'nde 31 Mart 2021 tarihinde saat 17:00'den itibaren; 1 Nisan 2021 günü saat 19:00'dan itibaren ise ilçemiz Zeytinli Mahallesi'nin hane karantinasına alınmasına ve karantinalı hanelerin, hane giriş-çıkışlarının sorumlu kolluk birimi tarafından kontrol altında tutularak takip ve denetimin sağlanmasına alınan kararlara uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi gereğince idari işlem tesis edilmesine oy birliği ile karar verildiği açıklandı.
 İlçemize bağlı kırsal Ormanlı Mahallesi'nde bugüne kadar tek bir korona vakası bile görülmemişti.
Erdek Ormanlı Mahallesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.