6 Nisan 2021 Salı

İSTİKLAL İLKOKULU'NDA BİR ŞUBEDE EĞİTİME 10 GÜN ARA VERİLDİ

İlçemiz İstiklal İlkokulu'nda bir şube öğretmenin testinin pozitif çıkması üzerine şubede 10 gün eğitime ara verildi.
 Erdek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu dün toplanarak Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak amacı ile ilçemiz İstiklal İlkokulu'nda bir özel eğitim sınıfı şubesi öğretmeninin Covid-19 pozitif olması sebebi ile dün 08.30 itibariyle o şubenin 10 gün süre ile yüz yüze eğitim ve öğretime ara verilmesine, eğitim ve öğretime uzaktan eğitim şeklinde devam edilmesine oy birliği ile karar verildiği açıklandı. 
 İlçemizde geçtiğimiz günlerde Atatürk İlkokulu, Halitpaşa İlkokulu ve Muzaffer Gürer Ortaokulu'nda eğitime 10 gün ara verilmişti.
 Yine İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Aşağıyapıcı Mahallesi'nde uygulanan hane karantinasının temaslı ve vaka sayılarının azalması sebebiyle 3 Nisan 2021 itibariyle kaldırıldığını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.