18 Mart 2021 Perşembe

ŞANLI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106. YILDÖNÜMÜ

Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü ilçemizde törenle kutlandı.
 I. Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Boğazı'ndan geçmek için Çanakkale Savaşı'nı başlatan İtilaf Devletleri'nin Türk ordusu karşısında ağır bir yenilgi alarak geri çekilmesinin tarihi olan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin bugün 106. yıldönümü. 
Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü ilçemizde törenle kutlandı.
Saat 11.00'de ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda ilçemiz Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ilçemiz Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ömer Karakaş, Erdek Belediye Başkan Vekili İbrahim Beyoğlu'nun ilçemiz Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. 
 Günün anlam ve önemini belirten konuşması yapılıp şiirin okunmasından sonra 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından tören burada son buldu.
 Daha sonra Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ömer Karakaş, Belediye Başkan Vekili İbrahim Beyoğlu, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri ilçemiz Şehitler Mezarlığını ziyaret ettiler.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.