19 Mart 2021 Cuma

GÜLHAN VE KARACA REKTÖR ÖZDEMİR'İ ZİYARET ETTİ

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan ve milli sporcu Aleyna Karaca, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir'i ziyaret etti. Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan ve milli sporcu Aleyna Karaca, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir'i ziyaret ederek Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tişörtü hediye etti.
 Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Niyazi Gülhan, ziyaret sonrası "Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Sayın Süleyman Özdemir Bey’i ziyaret edip kulübümüzün tişörtünü hediye ettik. Üniversite bünyesinde açılacak olan Spor Bilimleri Fakültesi için rektörümüz çok yakında sporcu gençlerimize güzel bir müjde verecek inşallah. Bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan Sayın Mustafa İlgen Bey’e, Fakülte Dekanı Sayın Dr. Nurettin Konar Bey’e ve misafirperverliğinden dolayı da Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Süleyman Özdemir Bey’e çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.