31 Aralık 2020 Perşembe

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Balıkesir İl Emniyeti tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak 29 Aralık'ta yapılan 9 çalışmada 17 şahıs yakalandı.
 Balıkesir İl Emniyeti tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak 29 Aralık'ta yapılan 9 çalışmada 17 şahıs yakalandı, adli makamlara sevk olunan 1 şahıs Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakıldı. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda; 12,52 gram metamfetamin maddesi, 0,62 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 11 adet sentetik ecza hap, 10,99 gram esrar maddesi, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan ve payp olarak tabir edilen cam aparat ele geçirildi.
 Erdek'te yapılan çalışmalarda ise 2 şahsın yakalandığı, yapılan aramalarda, 1 gram metamfetamin maddesi, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan ve payp olarak tabir edilen cam aparat ele geçirildiği öğrenildi.
 İl Merkezinde yapılan 2 çalışmada 5 şahıs yakalanırken yapılan aramalarda; 7,51 gram metamfetamin maddesi, 11 adet sentetik ecza hap, 4 gram esrar maddesi ele geçirildi. 
 Bandırma'da yapılan 3 çalışmada 4 şahıs yakalandı. 5,99 gram esrar ele geçirildi. 
 Edremit'te yapılan çalışmada 1 şahıs yakalandı, adli makamlara sevk edilen şahıs adli Kontrol Kararı ile serbest bırakıldı. Ayrıca yapılan aramalarda  4,01 gram metamfetamin ele geçirildi. 
 Sındırgı'da 2 şahıs yakalanırken 1 gram esrar maddesi ele geçilirken Gönen'de ise 3 şahıs yakalandı, 0,62 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.