31 Aralık 2020 Perşembe

ŞANTAJ SUÇUNDAN ARANAN 2 KİŞİ YAKALANDI

 Balıkesir il genelinde yapılan operasyonlarda Erdek'te şantaj ve tehdit suçundan 2 kişi yakalandı.
Resim temsilidir.
 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 29 Aralık'ta tarihinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. 19 aranan şahıs ise yakalandı.
İl merkezinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda, çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs yakalandı.
Ayvalık'ta hırsızlık suçundan aranan 1 şahıs, Bandırma'da Borçlunun Ödeme Şartını İhlali ve Ailenin Korunması Kanununa Muhalefet suçundan aranan 2 şahıs, Burhaniye'de hırsızlık aranan 1 şahıs, Edremit'te hırsızlık - trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, iftira ve 6284 S.K.M suçlarından aranan 4 şahıs, Erdek'te şantaj ve tehdit suçlarından aranan 2 şahıs, Gönen'de hükümlü ve tutuklunun kaçması suçundan aranan 1 şahıs, Kepsut'ta yaralama suçundan aranan 1 şahıs yakalandığı öğrenildi.
 Aynı zamanda Burhaniye'de 1 tane de kurusıkı tabanca ele geçirildi.
 Balıkesir Emniyeti'nden yapılan açıklamada, genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız ve titizlikle devam edileceği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.