5 Şubat 2022 Cumartesi

BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT GÜNDEMİ İÇİN TOPLANDI

Erdek Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında 7 gündem, 3 ek gündem maddesi görüşüldü, Atatürk anıtlarına yapılan saldırılar kınandı.
Erdek Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında 7 gündem, 3 ek gündem maddesi görüşüldü.
1. gündem maddesinde, Belediye bünyesinde Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nün kurulması oybirliği ile kabul edildi. 
2. gündem maddesinde, Belediye bünyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kurulması oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 
3. gündem maddesinde, mülkiyeti Erdek Belediyesi'ne ait olan Alaettin Mahallesi 374 ada, 2 no'lu parselin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi konusu oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. 
4. gündem maddesinde, şehitlerimize ilçemizde sokak ismi verilmesi konusu ileride değerlendirilmek üzere oy çokluğu ile reddedildi.
5. gündem maddesinde ilçemizdeki "Genco Erkal Sokak" isminin değiştirilmemesi oy çokluğu ile kabul edildi. 
6. gündem maddesinde; 2015 model kamyonun Belediye'ye hibe edilmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. 
7. gündem maddesinde; Erdek Belediyesi'ndeki norm kadro değişikliği konusu, meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi. 
Ek gündemin 1. maddesinde; Erdek Belediyesi'nin 2022 yılı gelir tarifesine "Rüzgar Enerji Santrali Türbini fiyat listesi" eklenmesi konusu, ilgili komisyon raporu doğrultusunda karar verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 
Ek gündemin 2. maddesinde; Aksa Bandırma Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi ile protokol yapmak üzere Belediye Başkanı'na yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi. 
Ek gündemin 3. maddesinde; Erdek Belediyesi'ne ait Seyitgazi Tepesi'ndeki eğlence merkezi olarak kullanılan taşınmazın, 10 yıllığına kiralanabilmesi için Belediye Encümenine oy birliği ile yetki verildi.
Meclis toplantısının ardından; Belediye Meclis Üyeleri, Samsun'daki ve Edirne Uzunköprü'deki Atatürk heykellerine yapılan saldırıları kınadılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.