18 Aralık 2020 Cuma

MARMARABİRLİK'TEN 4. ÖDEME BUGÜN

 Marmarabirlik, 29 Kasım'dan 12 Aralık'a kadar teslim ettiği ürün bedelinin yarısının  karşılığı olarak 29 milyon lira ödeyecek.
 Marmarabirlik, ortakların 29 Kasım'dan, 12 Aralık'a kadar teslim ettiği ürün bedelinin yarısının karşılığı olarak bugün 29 milyon lira ödeyecek.
 Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "Ortaklarımız 18 Aralık saat 18.00'den itibaren 4. dilim ödemelerini Ziraat Bankası ATM'lerinden alabilecek." ifadesini kullandı.
 Birliğin 16 Aralık'a kadar 312,5 milyon lira tutarında 36 bin ton ürün alımı yaptığını belirten Asa, şunları kaydetti: "Ürün alım kampanyasının sona ermesiyle kalan ürün bedelleri, birlik imkanları doğrultusunda üreticilerimizi mağdur etmeden en kısa sürede ödenmeye çalışılacaktır. 
 Marmarabirlik, ortakların 13 Aralık'tan, 26 Aralık'a kadar teslim edeceği ürün bedellerinin 5. dilim ödemesini yeni tip koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle bir gün erkene aldı. 31 Aralık'ta yapılacak 5. dilim ödeme ise 30 Aralık'ta saat 18.00'den sonra yapılacak."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.