11 Kasım 2020 Çarşamba

YAVRU KÖPEKLERİ EZİP GEÇTİ

İlçemizde faaliyet gösteren benzin istasyonundan akaryakıt alıp çıkan araç iki yavru köpeğin üzerinden geçti. 
 Olay, 10 Kasım (dün) sabahı 09.30 sularında yaşandı.
 16 plakalı bir araç ilçemiz girişinde yer alan benzin istasyonundan akaryakıt aldı. Benzin istasyonundan çıkan araç sürücüsü orada bulunan iki yavru köpeği gözünü bile kırpmadan ezerek geçti. İki köpek yavrusu ise araç onları ezdikten sonra can havliyle kaçtılar. Olayın hemen ardından benzin istasyonu görevlileri polisi arayıp şahıstan şikayetçi oldular. 
 Köpeklerden biri ölürken diğer köpeğin ise ayağı kırıldığı öğrenildi. Ayağı kırılan köpek ise tedaviye alındı. Olay sosyal medyada da geniş yankı buldu. 
 Balıkesir Valiliği konu hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Erdek ilçemizde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda 10 Kasım 2020 tarihinde meydana gelen ve bazı basın haberlerinde de yer alan iki yavru köpeğe bir aracın zarar vermesi olayı ile ilgili aynı tarihte Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerimizce gerekli tespit yapılmış, ilgili şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır. Konu ile ilgili işlem süreci Valiliğimiz tarafından sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.