12 Kasım 2020 Perşembe

SOKAKTA SİGARA İÇME YASAĞI GELDİ

 Ülkemiz genelinde sokak ve caddelerde sigara içmek yasaklandı.
 İçişleri Bakanlığı'nın 11.11.2020 tarih ve 18579 sayılı genelgesi uyarınca, 12.11.2020 tarihinden itibaren tüm ilçelerimizde İlçe Hıfzıssıhha Kurullarınca belirlenecek, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu/bulanabileceği cadde ve sokaklar (özellikle trafiğe kapalı olanlar), ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda/bölgelerde sigara içme yasağı getirildi.
 İlçe Hıfzısıhha Kurulu'nun ilçemiz için belirlediği alanlar şöyle: Cumhuriyet Meydanı, tüm okul önleri, tüm sahil bantları, Zübeyde Hanım Caddesi, Neyyire Sıtkı Caddesi, tüm parklar, Hükümet Caddesi, sağlık kuruluşları, feribot iskelesi, 18 Eylül Caddesi, Hakim Kalyoncu Sokak, pazar yerleri, İtfaiye Caddesi, İnönü Caddesi, Havuzlu Meydan, tüm kamu ve kuruluşları önü, tüm cami önleri ve banka önleri.
 Yine vatandaşlara sokağa çıktıkları sırasında maskelerini doğru şekilde yani ağzı ve burnu kapatacak biçimde takılması gerektiği de belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.