3 Ekim 2020 Cumartesi

ERDEK AK PARTİ'DE KUDRET YANGAL GÜVEN TAZELEDİ

 Erdek AK Parti 7. Olağan Kongresini yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Kudret Yangal yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
 Erdek AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından bugün Erdek Land'da düzenlenen kongre saat 11.00'de başladı.
 Kongreye, MKYK Üyesi ve Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Önceki Dönem Ak Parti Milletvekili Cemal Öztaylan, Ak Parti Balıkesir İlçe Başkanları katıldı.
 Divan heyetinin seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'na geçildi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından siyasi konuşmalara geçildi.
 İlk konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kudret Yangal, "AK Parti sadece siyasi bir parti değildir. AK Parti kökü binlerce yıl geriye dayanan kutlu bir dava hareketinin günümüzde vücut bulmuş halidir. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK Parti adı gibi adaleti ve kalkınmayı hedeflemiş, 18 yıldır eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, tarımdan savunma sanayine kadar her alanda ülkemize gerçek bir devrim yaşatmış, bu aziz milleti diriltmiş, uyandırmış, özüne dönüştürüp şaha kaldırmıştır. Genel Başkanımızın dediği gibi halka hizmet, Hakk'a hizmet anlayışıyla hedefimiz 2023, 2071 olarak yürümektir. Ben de bu kutlu davanın neferi ve davanın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yol yürümekten onur ve gurur duymaktayım. Şahsıma bu şerefli görevi layık gören parti büyüklerimize teşekkür eder, göstermiş oldukları teveccühe layık olmak adına yeni oluşacak yönetimim ile sonuna kadar durmaksızın yorulmadan koşacağımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına söz veriyorum. Hedefimiz önce 2023, akabinde Ak Parti belediyeciliği ve vizyonuna gerçek anlamda muhtaç olan Erdek Belediyesi'nin gönderine AK Parti bayrağını dikmek olacaktır. Bundan hiç kimsenin de şüphesi olmasın. Durmak yok, yola devam." dedi.
 Ardından konuşmasını yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Teşkilatçılık olmazsa siyasi partilerin kendi varlığını sürdürmesi mümkün değil. Bir belediye başkanı olarak teşkilatım olmazsa yerel yönetimlerde yaptığınız hiçbir şeyin anlamı yok. Teşkilatın gücü varlığınızda yanınızda olursa bir kuş misali zor denilen işleri yapar hızla ilerlersiniz. Önümüzde 2023'te seçimler var. Biz yerel yönetimlerde sizleri utandırmadan devletin bize verdiği bütçeyi insan kaynağını ve zamanı 60 ay içerisinde en iyi şekilde yürüterek, her gün biraz daha üstüne katarak Allah'ın izniyle cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz, bizim arkamızda duranları asla mahcup etmeyeceğiz. Biz Erdek'imizi çok seviyoruz. 60 aylık sürenin 16 ayını geride bıraktık. İnşallah bu sene Erdek senesi. Erdek'e yatırımlarımızı yapacağız. Endişelenmeyin erteliyoruz. Bu şehir için elimizden geleni yapıyoruz. Tam gücümüzle inşallah Erdek'imize, Bandırma'mıza gideceğiz ve hizmetlerimize devam edeceğiz. 2023'te hem Cumhurbaşkanlığı hem Milletvekiliği seçimimiz var. Bir önceki dönemde Erdek'in güçlü çalışmasıyla ve iyi teşkilatçılığıyla 5. milletvekilini de çıkarttık inşallah daha fazlasını da çıkartacağız. 2024'te de hizmetlerimizle Erdek de Ak Partili olacak." dedi.
 Siyasi konuşmaların ardından raporlar okunup oylandı. Ardından seçime geçildi. Tek listeyle seçime giren Kudret Yangal güven tazeleyerek tekrar Ak Parti Erdek İlçe Başkanı oldu.
(Haber/Fotoğraf: Oğulcan Bölükbaşı)













Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.