28 Ağustos 2020 Cuma

METEOROLOJİ UYARDI!.. SICAKLIKLAR ARTACAK!..

Balıkesir Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Sıcaklıklar artacak.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ve Balıkesir Valiliği'nden yapılan uyarıyla, "Bölgemizde hava sıcaklıklarının 28.08.2020 tarihinden itibaren 4 ila 6°C artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi tahmin edilmektedir. Yüksek sıcaklığın yol açabileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiye edilmektedir." denildi.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre 28 Ağustos 2020 Cuma günü ve hafta sonu bölgemiz genelinde hava sıcaklıklarının artarak, mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bölgemiz genelinde yağış beklenmiyor. Hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik geldiği 11.00-16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir." dedi.
 Yine yayınlanan açıklamada, Ağustos ayı sıcaklıklarının ortalama 31.4°C olan Balıkesir'de 28 Ağustos Cuma günü (bugün) 35°C, 29 Ağustos Cumartesi günü 37°C, 30 Ağustos Pazar günü 36°C, 31 Ağustos Pazar günü ve 1 Eylül Salı günü ise 35°C olacağı açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.