29 Temmuz 2020 Çarşamba

SAHİPLİ KÖPEK VURULDU

Düzler'de 3,5 yaşındaki Cesur adlı köpeğin Gökçe Büyüker tarafından tüfekle vurularak öldürüldüğü iddia edildi.
 Olay Pazartesi sabahı Düzler'de yaşandı. İddiaya göre Bir İnci Yalısı'nın 3,5 yaşındaki köpeği Cesur emekli albay, 80 darbesinden sonra Erdek'te belediye başkanlığı görevi de yapmış olan Gökçe Büyüker tarafından vurularak öldürüldü. Köpeğin cesedini ise yakın bir yerdeki alana gömdüğü iddia edildi.
 Cesur'un sahibi Gökçe Büyüker'den şikayetçi olurken sosyal medyada ise Gökçe Büyüker için karalama kampanyası başlatıldı.
 Gömüldüğü yerde bulunan Cesur'a Bir İnci Yalısı'ndaki bir alana mezar yaptırıldı ve dün o mezara gömüldü.
 Karşı taraftan yapılan bir açıklamada ise, "Bugün bazı sosyal medya hesaplarında Gökçe Bey ile ilgili köpek öldürdüğüne dair asılsız yayınlar yapılmış ve şahsına sosyal medya üzerinden karalama kampanyası başlatılarak linç edilmeye çalışılmıştır. Kendisi Türk Silahlı Kuvvetleri'nde uzun yıllar görev yapmış Erdek bölgesinde zamanında belediye başkanlığı görevinde de bulunmuş, bölge insanı tarafından tanınan sevilen saygın bir kişilik ve 80 yıllık ömrünün en az 40 yılını kendi emekleriyle uğraşarak yaptığı çiftliğinde ve bahçesinde beslediği hayvanlara adamış bir bireydir. Askeri kamplardan toplattığı yemek artıklarıyla bölgedeki tüm hayvanların beslemesini yaptığına tüm bölge şahitken böyle bir suçla itham edilmesini şiddetle kınıyoruz. Gökçe Bey'in köpek öldürmekle itham edilmesi üzüntü kaynağımız olmuştur. Konu resmi makamlara intikal ettirilmiş olup asılsız ithamda bulunanlar hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur." denildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.