4 Temmuz 2020 Cumartesi

OCAKLAR SALDIRISININ İLK DURUŞMASI GÖRÜLDÜ

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında ilçemiz Ocaklar Mahallesi Çağlayan Gazinosu'nda yaşanan silahlı saldırının 3 zanlısının tutuklulukların devamına karar verildi.
 Geçtiğimiz sene 12 Ağustos'ta ilçemize bağlı Ocaklar Mahallesi'nde Erdem T. isimli şahıs Çağlayan Gazinosu'nun güvenlik görevlisi Emrah S. ile tartışmış ve pompalı tüfekle ateş açmıştı. Açılan atış sonucu Emrah S. (33), Sinem Cebeci (35) yaralanmış, Sinem Cebeci'nin kızı Selin Cebeci (10), Mehmet Solaklar (46) ve Kenan Balkan hayatını kaybetmişti.
 Olayla ilgili saldırgan Erdem T. ve ona yardım ettiği tespit edilen Ogün A. ile birlikte taksici Kader K. de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 Ocaklar katliamının ilk duruşması 3 Temmuz (dün)'da Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Yaklaşık 4, 5 saat süren mahkemeden üç saldırganın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
 Davanın ikinci duruşması 11 Eylül'de görülecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.