15 Temmuz 2020 Çarşamba

BAŞKAN VEKİLİ YAPAKÇI'YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor.
 İhaleye fesat karıştırdığı gerekçesiyle Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın geçici olarak görevden alınmasının ardından 1 Temmuz'da Erdek Belediye Meclisi içinden CHP Üyesi Hasan Yapakçı'yı başkan vekili olarak seçmişti.
 Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun geçtiğimiz hafta Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunmuştu. 
 Bu hafta ile birlikte de CHP İlçe Başkanlıkları ve dernekler tarafından Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunuldu.
 Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği (ENGEL-DER) Başkanı Meliha Söğüt ve dernek üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Erdek Kadın Kolları Başkanı Gaye Özdiker ve üyeleri, Belediye Başkan Vekili Yapakçı'ya ziyarette bulundu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.