23 Ağustos 2019 Cuma

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDEK BELEDİYESİ'NE ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdek Belediyesi'ni ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdek Belediyesi'ni ziyaret etti. 
Bandırma'dan konvoyla karşılanan Kılıçdaroğlu'na CHP Milletvekilleri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP'li meclis üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti. 
Belediye Başkanı makamında ilk konuşmayı Belediye Başkanı Hüseyin Sarı yaptı. Cezasından dolayı Şubat ayında göreve başlayacağını belirten Başkan Sarı, "Daha önceki dönemlerde hiçbir partinin belediye meclisine giremediği Erdek'te CHP bayrağını 64 yıl sonra diktik. Tabi ki, 2009-2014 Erdek için ekonomik anlamda çöküntü oldu."
 Kış nüfusuna göre personel verildiğini belirten Sarı, personel ve hizmet açısından çok ciddi sıkıntılar olduğunu belirtti. "Bu bahsettiğim nüfusa 45 tane temizlik personeliyle devam etmeye çalışıyoruz. 2017 yılı Mayıs sonunda 1 milyon 17 bin liraya 14 tane ikinci el araç aldım. 3 tanesi arıza yapmadan durmuyor tabi Bandırma ve Nilüfer Belediyesi'nden bu bayramda ikişer tane araç aldık." diyerek teşekkürlerini belirtti.
 Erdek'in ilk turizm beldesi olduğunu belirten Başkan Sarı, "Erdek Körfezi Akdeniz'in yaşam platosu. Erdek Körfezi'nde Bandırma sınırlarında 50 milyon metrekarelik bir kimya ve ağır sanayi metal tesisi yapılmak istenmişti. Kurumsal olarak dava açan tek kurum biziz."
 Son olarak Balıkesir'de mavi bayrağa en çok sahip olan ilçenin Erdek olduğunu belirten Sarı, Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.
 Ardından sözü alan Kılıçdaroğlu, "Sayın Başkan gerçekten Erdek'e hizmetleri olan bir arkadaşımız. Erdek'e belediye başkanlığı yaparken cumhuriyetin değerlerini korumak, çevreyi korumak, çevre bilincini geliştirmek, burada tatile gelen vatandaşlara tatil yapmalarını sağlamak, onlara rahat bir tatil geçirmelerini sağlamak için onlara her türlü çaba harcıyor. Buraya tatile gelen vatandaşlara ve burada yaşayan vatandaşlara iyi hizmet sunmak istiyor. Burası olağanüstü güzel bir yer. İnsanlar olağanüstü olan yerde tatil yapmak isterler. Belediye Başkanı'nın görevi de bu güzelliği korumaktır. Ona huzurunuzda özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Zaman zaman büyük zorluklar yaşıyor o zaman da çevre kardeş belediyelerden destek alıyor."
 Erdek'in çok önemli ve araştırılması gereken bir alan olduğunu belirten CHP Genel Lideri, "Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum." dedi.
 Kılıçdaroğlu'na temsili olarak şehrin anahtarı ve hediye tabak takdim edildi.
Oğulcan Bölükbaşı









Haberin Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.