29 Ağustos 2019 Perşembe

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI PROGRAMI AÇIKLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ilçemizdeki kutlama programı açıklandı.
 30 Ağustos 1922'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk askeri ve Türk halkı tarafından Kurtuluş Savaşı kazanılarak düşman yurttan atılmıştı.
 30 Ağustos Zafer Bayramı olarak tüm yurtta kutlanmaya devam ediyor. Bu yıl 97. yıldönümünü kutlayacağımız Zafer Bayramı'nın Erdek'teki kutlama programı açıklandı.
 Yarın saat 09.00'da ilçemiz kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak. Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Deniz Albay Ateş Kalkan, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı tarafından törene katılanların ve vatandaşların bayramları kutlanacak. Garnizon Komutanlığı adına bir subayın günün anlam ve önemini belirten konuşması yapılacak. Şiirlerin okunmasının ardından tören geçit töreni ile sona erecek. 
 Saat 09.45-10.00 arasında Kaymakamlık makamında Kaymakam Ekrem Çalık, Garnizon Komutanı Ateş Kalkan, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı protokol sırasına kutlamaları kabul edecek.
 Aynı akşam saat 20.30'da Erdek Belediyesi ve CHP İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Bandosu eşliğinde Fener Alayı düzenlenecek. Kortej, Erdek Öğretmenevi'nin önünden hareket edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.