16 Aralık 2018 Pazar

MHP ERDEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KÖKSAL PAÇA İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

MHP Erdek Belediye Başkanı Adayı Köksal Paça, ilk basın açıklamasını düzenledi.
 MHP Erdek İlçe Başkanlığı bugün Erdek Belediye Başkan Adayı Köksal Paça ile ilk basın toplantısını düzenledi.
 MHP Erdek Belediye Başkanı adayı Köksal Paça, "Arkadaşlar bu kutlu dava yolundaki ilk konuşmamız, ilk oturumumuz inşallah hepimiz için hayırlı olur. Erdek'in çok temel problemleri var. Bu sorunları çözebilmek adına ürettiğimiz çözümler var. Biz, 70'li ve 80'li yıllarda turizmimiz en yüksek seviyelerde iken bu dönemden sonra geçen her gün ve her zaman geriye doğru ilerlemiş ve turizm noktasından hiçbir verim alamayacak noktaya gelmiş durumdayız. Kapıdağ'ı, dağ turizmini ön plana çıkarabilirsek turizm sezonumuzu 2 aydan 5 aya kadar çıkarabiliriz."
  Zeytincilik konusunda "Zirai ilaçların zeytine etki etmediğini artık biliyoruz. Geçmişte dedelerimizin, babalarımızın yaptığı gibi sürmek yerine ilaçlama yapıyoruz. Zeytincilerimizle konuşup bu ilaçlamanın önüne geçmeye çalışmalıyız."
 Balıkçılık konusunda, "Adalardan bu yana girilmez bir bölge oluşturup hem olta hem küçük balıkçılık deniz alanı oluşturup 1 yıl içinde artacak balık popülasyonu o kadar çok olacaktır ki doğal bir balık havuzu oluşturabiliriz. Dalış turizmini de arttırabiliriz. Bu proje onun da kapısını açacaktır." 
 Aynı sorunlar köylerimizde de var. Bu sorunlar için de aynı çözümler geçerli. Yapmak için sadece yapabilmeyi istemek var." dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.