7 Aralık 2018 Cuma

MEVLANA'YI ANMA HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Mevlana’yı Anma Haftası ilçemizde Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği programla gerçekleşti.
 Mevlana’yı Anma Haftası ilçemizde Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği programla gerçekleşti. Anma programı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti. Programa İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat, Erdek Yüksekokul Müdürü Ali Mazak, İlçe Müftüsü Adem Eser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Spor Müdürü Salman Koçu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 Anma programı,saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Arif İriş, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Mevlana Haftası'nda düzenlenen “Sevgi ve Hoşgörü” temalı şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan 18 Eylül ortaokulu öğrencisi Büşra Hansu ve Ahmed Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Açelya Tansever yazdıkları eserleri okudular. Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan semazen gösterisinin ve ardından yine okul öğrencilerinin hazırladığı “Mevlana Aşkın Dansı” adlı oratoryo izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Mevlana Haftasında sebebiyle ilçemiz okullarında resim.şiir.kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamımız Ekrem Çalık, İlçe Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz tarafından takdim edilmesiyle beraber anma programı sona erdi.






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.