21 Aralık 2018 Cuma

MEKTUPLAR MEHMETÇİK'E ULAŞTI

Atatürk İlkokulu'nun BENGİ Projesi kapsamında uyguladığı “Mehmetçiğe Mektup Var” projesi, mutluluk ve duygu dolu anlara sahne oldu.
 Atatürk İlkokulu'nun BENGİ Projesi kapsamında uyguladığı “Mehmetçiğe Mektup Var” projesi,mutluluk ve duygu dolu anlara sahne oldu. Çocuklarımıza vatan, millet sevgisini kazandırmak, askerlerimize hem minnet borcumuzu bildirmek hem de destek olmak amacıyla uygulanan proje kapsamında okulun 3.sınıf öğrencileri Hakkari Dağ Komando Tugayı 5.Komando Tabur Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerimize mektuplar yazmıştı. Öğrencilerimizin yazdığı mektuplar Hakkari’de askerlerimize ulaştı. Askerlerimiz minik öğrencilerimizden gelen mektuplar karşısında oldukça duygusal anlar yaşadı. Büyük bir sevinç ve mutlulukla kendilerine gelen mektupları okuyarak moral depoladılar. Mektupları alma,açma ve okuma anlarını görüntüleyerek Atatürk İlkokulu ile paylaştılar. Askerlerimiz,öğrencilerimize cevap niteliğinde mektuplar yazarak gönderilmek üzere postaya verdiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.