11 Aralık 2018 Salı

ATM KRİZİ

Ocaklar'da bulunan bir ATM kaldırıldı.
 İlçemize bağlı Ocaklar Mahallesi'nde Ziraat Bankası'na ait bir ATM, Bandırma Ziraat Bankası Müdürlüğü ekipleri tarafından sökülerek kaldırıldı.
 Erdek Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; 
 "Belediyemizde yapılan Sayıştay denetimlerinde ATM yerlerinin ücretsiz olarak tahsisinin uygun olmadığı, kamu zararı oluşturduğu gerekçesi ile Ziraat Bankası ile iletişime geçilmiş ancak banka yetkilileri tarafından protokol yapılmak istenmemiş olup, Ocaklar mahallemizde bulunan ATM cihazı Bandırma Ziraat Bankası Müdürlüğünce yerinden sökülmüştür.
Mahalle sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır." denildi.
 Açıklamanın ardından Bandırma Ziraat Bankası Şube yetkilileri Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat ve Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay'ı ziyaret ederek görüşmede bulundular.
 Ocaklar Mahallesi'ndeki vatandaşlar ise Ziraat Bankası ile olan işlemlerini nasıl halledeceklerini düşünürken bir an önce olaya bir çözüm getirilmesini beklediklerini dile getiriyorlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.