27 Nisan 2018 Cuma

İSTANBUL COĞRAFİ İŞARETLER ZİRVESİ'NE ÖZLEM SARI DA KATILDI

  Metro Toptancı Market, Türk Patent Enstitüsü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile bu yıl 1.si düzenlenen İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi Gastronometro'da gerçekleştirildi.

  Metro Toptancı Market, Türk Patent Enstitüsü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile bu yıl 1.si düzenlenen İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi Gastronometro'da gerçekleşti.        
  Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, TOBB Başkan Yardımcısı, İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Emin İzol, Metro Toptancı Market Meyve Sebze Kategori Müdürü Birol Ulusan, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül, Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızılıtepe'nin katılım sağladığı İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi'nde Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, coğrafi işaretli ürünümüz Kapıdağ mor soğanının tanıtılması ve coğrafi işaretlerde üretici birliklerinin önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.