20 Mart 2018 Salı

ZEYTİN ÜRETİCİLERİNE SEMİNER VERİLDİ

    İlçemizdeki zeytin üreticilerine 'Zeytin Hastalıkları ve Zararlıları' ile 'Zeytin Hastalıklarına Karşı Mücadele' ile ilgili seminer verildi.

     Dün akşam saat 19:30'da ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı konferans salonunda gerçekleştirilen 'Zeytin Hastalıkları ve Zararlıları' ile 'Zeytin Hastalıklarına Karşı Mücadele' seminerine ilçemiz Kaymakamı Ekrem Çalık, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol, Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mahmut Kaplan ve zeytin üreticilerimiz katıldı.
  Gerçekleştirilen konferansta konuşan Kaymakam Ekrem Çalık, zeytinin bölgemiz için önemli olduğunu belirterek bunlarla ilgili her türlü mücadelenin yapılmasının gerektiğini anlattı. 
  Seminer, Bornova Zirai Mücadele Araştırma Enstitüsü'nden katılan Zirai Mühendisleri Dr. Serpil Erilmez,  Dr. Barbaros Çetinel, Fatih Tolga ve Ümran Akkıran ilçemizdeki zeytin üreticilerine zeytinde oluşabilecek hastalıkları ve bu hastalıklara karşı yapılması gereken mücadeleleri anlattı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.