22 Mart 2018 Perşembe

AKP İL BAŞKANI DEMİRASLAN'DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi ve Ak Parti Erdek İlçe Teşkilatı bilgilendirme toplantısında buluştu.

     Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, İl Teşkilat Başkanı Yusuf Ziya Kısaer, Bölge Koordinatörü Tamer Sar, İlçe Koordinatörü Ali Osman Eser, Erdek'ten İl Yönetim Kurulu Üyesi Setenay Ertek ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Kayan ilçemizde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına katıldı.
    İlk olarak ilçemize bağlı 19 mahallemizin muhtarları ile 16:30'da toplantı başladı. Erdek Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, Erdek-Bandırma arasındaki kara yolunun asfaltlanması, ilçemize çevre yolu yapılması, ilçemiz Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'nin personel sıkıntısının giderilmesi, Erdek'e sportif amaçlı sosyal tesis yapılması, Narlı Mahallesi'ne liman yapılması, ilçemizdeki bazı mahallelerin sulama sıkıntısının giderilmesi gibi konuları bizzat Demiraslan'a ileten muhtarların istekleri tek tek not alındı. 
   Ardından Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, bugüne kadar Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda görev yapmış kişilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.
  Akşam yemeğinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Konferans Salonu'nda da muhtarlara karşı bilgilendirme toplantısı yapıldı. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.