5 Aralık 2017 Salı

KIRCI: BANDIRMA'NIN BİZİM İÇİN AYRI BİR ÖNEMİ VAR

  Balıkesir AK Parti Milletvekili Sema Kırcı Bandırma Ak Parti 6. Olağan Kongresi'nde konuştu.

     AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığının 6.Olağan Genel Kurulunda katılan Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, kendileri açısından Bandırma’nın ayrı bir öneminin bulunduğunu söyledi. İktidarları döneminde ilçeye yapılan yatırımlara değinen Kırcı “Bandırma Devlet Hastanesi ek binasının yapım çalışmaları devam ediyor. Ama bundan önce hastanemizin statüsünün B’den A2’ye çıkarılması ve bir Araştırma Hastanesi olarak devam etmesine karar verildi. Ama bizim asıl hedefimiz Bandırma’ya daha yüksek yatak kapasiteli yeni bir hastaneye yapılması yönündedir. Arazi sorunlarımızı hallettiğimiz zaman Bandırma Devlet Hastanesi yeni ve güzel hali ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Diş Sağlığı Merkezimizi de yeniden yapıyoruz” dedi.
 Eğitimdeki hedeflerini de açıklayan Kırcı, “Hedefimiz Balıkesir ve ilçelerinde tekli eğitime geçmektir. Bandırma’da ikili öğretim yapıldığı birkaç okul bulunmaktadır. İhale sürecindeki birkaç okulumuzun tamamlanmasıyla da bu sorunu çözeceğiz” ifadesini kulandı. İlçenin ihtiyacı olan kapalı spor salonuna da değinen Kırcı “Bandırma’ya kazandırılması planlanan kapalı spor salonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Balıkesir ziyaretinde de gündeme geldi. Bandırmamıza yakışan bir kapalı spor salonumuz yok. Bununla ilgili yaşanan arazi sorununu cumhurbaşkanımıza ilettik. Şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığı kapalı spor salonu için bir araziyi tahsis etti. 
*Haber Merkezi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.