20 Kasım 2017 Pazartesi

ZEKAİ KAFAOĞLU ERDEK'E GELDİ

   Erdek'e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: "2019'da Erdek ve Bandırma belediyelerini yeniden kazanacağız. 

   Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, cumartesi günü Bandırma ve Erdek'e geldi.
   Önce Bandırma'da parti ilçe binasına giden Kafaoğlu, ardından Eti Maden İşletmeleri lokalinda partilier ve muhtarlarla buluştu.
   Başkan Kafaoğlu ardından Erdek'e gelerek Erdek İlçe Binası'nda partililer ve muhtarlarla biraraya geldi. İlk konuşmayı Erdek Ak Parti İlçe Kemal Kayan yaptı. Ardından da İl Başkanı Hasan Demiraslan konuştu. 
   Ardından sözü alan Zekai Kafaoğlu şunları söyledi:
  "2019 seçimlerini çok önemsiyoruz. Çünkü artık sistem değişti. Artık %50+1 oy almak gerekiyor. Bunun için de değişim, dönüşüm ve kendini yenilemek gerekiyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız da işte bunu yapıyor. Toplumda karşılığı olmayan, bize oy kaybettiren belediye başkanlarını değiştiriyor. Japonya'da Liberal Demokrat Parti, 56 yıldır iktidarda. Bunu nasıl mı başarıyorlar? Önce halkın ekmeğini, pastasını büyüterek sonra değişim-dönüşümü ve yenileşmeyi sağlayarak. Partimiz de bunu yaptığı için 15 yıldır iktidarda. 2019 seçimlerinde hedefimiz, önce Bandırma ve Erdek olmak üzere daha önce bizdeyken kaybettiğimiz yerleri kazanmak ve bize ait olan belediyelerin sayılarını arttırmak. Siyasette herkesi kucaklayacağız. Hizmetlerde eşitsizlik olmuş. Parti ayrımı gözetmeksizin hizmeti herkese götüreceğiz. Vatandaşa yararlı yatırımlar devam ederken lüzumsuz gördüğümüz yatırımlar rafa kalkacak." dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.