20 Kasım 2017 Pazartesi

BANDIRMA LİMANINDA CAN PAZARI

  Bandırma ilçesinin limanından bir otomobil denize düştü. 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.


     Kaza, cumartesi akşam saatlerinde ilçemiz Bandırma Çelebi Limanında yaşandı.
     Mehmet Alakuş'un (37) yönetimindeki otomobil park etmek için manevra yaparken otomobil denize düştü. Otomobilde bulunan Ahmet Şimşek (28), Mustafa Karayaka (33) ve Mehmet Gürbüz (68) camları ve kapıları kırıp yaralı olarak kurtulmayı başardı. ancak araç sürücüsü Mehmet Alakuş o kadar şanslı değildi. 
    Olay anında olay yerinde bulunan balıkçılar, denizin içinde bulunan üç vatandaşı teknelerine alarak kurtardıktan sonra 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim ettiler. Yaralılar, Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken ağır yaralı Mustafa Karayaka Balıkesir'e sevk edildi.

Arama kurtarma ekipleri yaptıkları 2 saatlik arama sonucunda Mehmet Alakuş'un cansız bedenine ulaştı. Mehmet Alakuş'un cansız bedeni Bandırma Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken denize düşen araç ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Amirliği ve 911 Arama Kurtarma ekipleri tarafından çekici yardımıyla otoparka götürüldü.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.