11 Kasım 2017 Cumartesi

MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK... VEEEEEE... ARADIK...

  Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bedenen aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de anıldı.

  Törene, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dnz. Alb. Ateş Kalkan, Cumhuriyet Halk Partisi 1. ve 2. Dönem Milletvekili Sn. Hasan Tahsin Uzun, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Sarı, Cumhuriyet Savcısı Sn. Semra Saydam Örün, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyelerimiz, çok sayıda vatandaşımız ve öğrencimiz katıldı.
  Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. 
 Ardından ikinci törene geçildi. 
Tören; Erdek Öğretmenevi Konferans Salonunda devam etti. 18 Eylül Orta Okulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Atatürk'ü anma programı ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro ve müzik gösterileri ile devam etti. Ardından Yüksel Bayındır, şiirini okudu. Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesiyle tören sona erdi. 

   


 


 


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.