30 Kasım 2017 Perşembe

SARI'DAN OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM

  Önceki gün merkezdeki okullarımızı ziyaret eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, kırsal mahallelerimizdeki okulları da ziyaret etti.

     Geçtiğimiz hafta kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla Pazartesi günü Erdek merkezindeki ilk ve ortaokullardaki tüm idareci ve öğretmenlerle biraraya gelen Başkan Sarı, dün ise Ocaklar İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Karşıyaka Ortaokulu, Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çakıl İlkokulu, Çayağzı İlkokulu ve Ballıpınar İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.
      İlçemiz merkezinden uzak okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizle biraraya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, buradaki öğretmenlerimizden gelen istekleri Erdek Belediyesi’nin ilgili birimlerine iletti. Ayrıca tüm öğretmenlerimize, öğretmenler gününe özel baskılı kupa bardak armağan eden Başkan Sarı’ya, teşekkür eden idareci ve öğretmenler, bu özel günlerinde hatırlanmanın mutluluğunu dile getirdiler. Diğer taraftan Ocaklar İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerimiz ise, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’ya her zaman göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı teşekkür plaketi sundular. 
*Haber Merkezi









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.