23 Kasım 2017 Perşembe

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün 36.yılı yarın ilçemizde düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

     24 Kasım Öğremenler Günündeki ilk tören Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14:00’de Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreniyle başlayacak. İlçemiz merkez ve tüm okullardaki görevli yönetici ve öğretmenlerin katılımıyla düzenlenecek törende; Anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşımız okunacak.
      Çelenk sunma töreninin ardından Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu’nun hazırladığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama töreniyle devam edilecek.
Hazırlanan kutlama programında sırasıyla; Saygı duruşu ve istiklal marşımız okunması, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz’ün konuşmasının devamında, öğrenciler tarafından öğretmenlik mesleğine ilişkin; Şiir, video gösterimi ve canlandırmalar yapılacak.
     Kutlama programın devamında, emekli öğretmenler adına konuşma, emekli öğretmenlerimize hizmet şeref belgelerinin takdimi, adaylık süresi tamamlanan öğretmenlerin yemin töreni ile devam edilecek. Program, “Erdek’te öğretmen olmak” adlı video gösterimi, öğretmen ve öğrencilere ödül töreni, müzik dinletisi ve öğretmen marşının söylenmesi ile son bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.