8 Kasım 2017 Çarşamba

KAPIDAĞ YARIMADASINI KİRLETENE CEZAİ İŞLEM

   Erdek Belediyesi, Kapıdağ Yarımadası'na çöp ve moloz döken kişi ya da kişiler hakkında cezai işlem uygulayacağını söyledi.

     Erdek Belediyesi Çevre ve Koruma Müdürlüğü, bu konuda vatandaşların hassas davranmaları gerektiğini açıkladı. 
    Erdek Kapıdağ Yarımadası'nın birçok moloz, çekyat, baza, yatak, yorgan, klozet takımı gibi evsel atıkların yanı sıra çöp dökümüne rastladığını belirten Erdek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, açıklamalarda bulundu.
   Yaptıkları açıklamada; Bazı işletme ve konut sahiplerinin gelişi güzel bıraktığı çöp, evsel eşya, katı atık, ağaç dalları ve molozlar eşsiz güzellikte ki Kapıdağ Yarımadası'nı adeta bir çöplüğe dönüştürmektedir.
Çöp ve moloz dökümleri çevreye büyük ve kalıcı zarar vermekte ve görüntü kirliliği oluşturmaktadır. Bu yüzden her bireyin duyarlı olması gerekmektedir.
Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ve zabıta ekiplerimiz tarafından yapılacak denetimlerde çöp, moloz ve atık döktüğü tespit edilen vatandaşlarımıza cezai işlem uygulanacaktır." denildi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.