6 Kasım 2017 Pazartesi

ERDEK KÖRFEZİ PLATFORMU BANDIRMA'DA TOPLANDI

    Erdek Körfezi Platformu Başkanı Dr. Kadir Dadan, Bandırma Öğretmen Evi'nde basın toplantısı düzenledi.

      Dadan, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın sanayi karşısındaki tutumunu eleştirerek, Mirza'nın bu tutumunun CHP'nin 2015 parti programına aykırı olduğunu belirtti. 
      Erdek Körfezi Dayanışma Platformu Sözcüsü Dr. Kadir Dadan, son dönemde 1/100000 ölçekli Balıkesir Çanakkale Çevre Düzeni planı kapsamında Çanakkale-Bandırma arasına yapılması planlanan sanayi bölgesi ile ilgili açıklamalar yaparak, sağlık ve çevre açısından Bandırma ve bölgeyi bekleyen tehlikelere dikkat çekti.
     Dadan, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın sanayiyi önceden desteklemeyip şimdi desteklediğini belirterek eleştirdi. Dadan, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın ve CHP Balıkesir Milletvekilleri; Namık Havutça'nın, Mehmet Tüm'ün ve Ahmet Akın'ın sanayiye halen karşı olduğunu belirtti.
     Dadan, yeni sanayi tesislerinin yapılmasıyla birlikte kanserin daha da artacağını söyleyerek, sanayi ile birlikte Bandırma'nın yeni bir Dilucu Ovası olacağını iddia etti.
    Dadan, ilçemiz Erdek Körfezi'ne kurulması planlanan sanayi tesislerine karşı net tavırları nedeniyle,  Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'ya ve CHP Balıkesir Milletvekilleri; Namık Havutça'ya, Mehmet Tüm'e ve Ahmet Akın'a teşekkür etti.

    *(Önder Balıkçı/Yeni ERDEK)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sitemizde yayınlanan reklamlar Google Ads tarafından otomatik olarak seçilip yayınlanmakta olup yayınlanan reklamlardan ozelerdek.blogspot.com sorumlu değildir.